Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hozzák nyilvánosságra a Rózsad
  2009-12-16 21:36:31, szerda
 
  Hozzák nyilvánosságra a Rózsadombi 13 titkos Paktumát!

Egy budai villában 1991. március 15-én titkos tárgyaláson vett részt a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkosszolgálat egyik képviselője, a magyar katolikus egyház és az izraelita hitközség egy-egy megbízottja, valamint öt magyar politikai vezető, akik ma is pozíciókat töltenek be. Ők írták alá a magyar nép nevében (!) az ország szabad újjáépítésének tervét korlátozó diktátumot, amelynek értelmében kimennek ugyan a szovjet megszállók, de ezért súlyos árat kell fizetnünk. Íme a hírhedt Paktum húsz pontja:

[1] A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról.

[2] A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott értékekért és javakért.

[3] Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése a Szovjetunió és Magyarország között.

[4] Szovjetellenes tevékenységek megakadályozása.

[5] A határok kölcsönös megnyitása a Szovjetunió és Magyarország között.

[6] A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése.

[7] A volt kommunista titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédése az esetleges megtorlásoktól.

[8] A megbízható volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon.

[9] Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe.

[10] Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében.

[11] Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása.

[12] A jobboldali, szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása.

[13] Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni.

[14] Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigráns személyekkel, szervezetekkel, csoportokkal.

[15] A románok, jugoszlávok és a szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot.

[16] Az 1956-os eseményeket, mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani, és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik.

[17] A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni.

[18] A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősíti gazdasági befolyását a magyar életben.

[19] Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására.

[20] Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért.

Azok, akik 1991. március 15-én aláírták a fenti húsz pontot, még akkor sem mentesülhetnek a vád alól, ha kényszerhelyzetben tették ezt. Másfelől, ha a Paktum pontjait -- titokban -- még [2002-ben is-TJ] érvényesnek tartják, akkor ez a magatartás hazaárulásnak minősül, amiért törvény előtt kell felelniük.

A találkozó résztvevői: Antall József, Boross Péter, Göncz Árpád, Horn Gyula, Paskai László, Pető Iván, és a Mazsihisz-től Zoltai Gusztáv. +++ Tóth Judit

http://www.hazankert.com/paktum.html


Mégegyszer a Paktum
(Hazánkért, 2002. május)

A new yorki �Hungarian Lobby' által, több száz magyarnak rendszeresen E-mail-en szétküldött körlevél hozzám is eljut. A minap az alábbi értesítés érkezett a HL vezetőjétől Lipták Bélától. Washingtonból Jeszenszky Géza magyarországi nagykövet rendkívüli üzenetével a Rózsadombi 13 titkos Paktumának kapcsán. /szerk./

"A Hungarian Lobby által közölt paktum: hamisítvány! Nagy örömmel közlöm az alábbi levelet, s egyben megkérem azokat, akik rendelkeznek a megegyezés hamisítatlan valódi szövegével, s az aláírók valódi listájával, küldjék el azt, mellékelve a hitelesség bizonyítékát is, mert megkértem a HL hirlevél szerkesztőit, hogy erről csak bizonyított információ lásson nyilvánosságot!

Tisztelettel, Lipták Béla"

[N.B. - A Paktumot NEM a Hungarian Lobby közölte, hanem csak átvette olvasóktól, -- akik a HAZÁNKÉRT honlapját látogatják, -- és továbbította a HL-körlevelével! - Tóth Judit]

Subj: galád mese a "rózsadombi paktum"-ról
Date: 4/15/02 1:44:42 PM
From: HuAmbassad --- To: Liptakbela
---------------------------------------------

Kedves Béla! - Nem értem, hogyan kerülhetett be legutóbbi körleveletekbe a "rózsadombi paktum" galád, hazug meséje. Minden olvasójának azonnal érzékelnie kellene, hogy ez egy primitív kitalálás, jóval az állítólagos dátum után készítették. De ha a tartalmi képtelenségek nem elég meggyőzőek valaki számára, akkor nézzük az állítólagos aláírókat: Antall József, Boross Péter, Göncz Árpád, Horn Gyula, Pető Iván.

Antall '89 tavaszán még egy széles körben teljesen ismeretlen, történész, múzeumi igazgató volt. A '88. szept. 17-én megalakult MDF-nek ugyan alapító tagja volt, de semmiféle formális funkcióval nem rendelkezett. Az MDF elnöke Bíró Zoltán volt, az ő helyére választották Antall Józsefet az MDF II. országos gyűlésén '89. október 22-én. Boross Péter akkor még semmiféle politikai szerepet nem vitt, nem volt tagja az MDF-nek, de valószínűleg más pártnak sem, egy vendéglátóipari vállalat vezetője volt. Göncz Árpád a Szabad Kezdeményezések Hálózatának, majd az abból alakult Szabad Demokraták Szövetségének egyszerű tagja volt, őt az ismeretlenségből Antall József 1990. áprilisi felkérése emelte ki. (Antall a kormányozhatóság érdekében az SZDSZ-szel kötött megállapodásában a köztársasági elnöki posztot személyre szólóan Göncz Árpádnak ajánlotta föl.)

1989. márciusában az akkori MSZMP-nek nem az akkori külügyminiszter, Horn volt a vezetője, a párthierarchiában jóval előtte állt Pozsgay Imre és Németh Miklós miniszterelnök is, tehát ha lett volna ilyen többpárti találkozó, akkor azon az állampártot nem Horn képviselte volna.

Most, futólag csak ennyit, szeretném remélni azonban, hogy a rendszerváltozás történelmének hiteles feldolgozása végleg el fogja temetni az ilyen mocskos hazugságokat.

Jeszenszky Géza
Hungarian Embassy, Washington
http://hungaria.org/

A szerkesztő megjegyzései

Az emigrációs kiadványokban megjelent, Paktumról szóló írásokban az aláírás pontos dátuma körül megoszlik a vélemény. Fáy István 1992. július 25-én közölt cikke szerint "a Paktumot 1989. március 15-én írták alá," és az első, Révffy László által, az Új Világban, 1992. áprilisában megjelent Paktum-cikk ugyanezt a dátumot említi. Valójában, a Rózsadombi 13 Paktumot - tudomásom szerint először - Bakos Gyula (azóta elhunyt Nt. Dömötör Tibor) tárta nyilvánosság elé a saját kiadványában, az Amerikai-Magyar Élet 1992. február 20-i számában. Tehát két dátum: 1989 és 1991. Melyik az igazi?

Az 1989-es esztendő fordulatos és eseménydús év volt. Novemberben "a német nép ledöntötte" a berlini falat és nagy hanggal beköszöntött a demokrácia. Októberben Budapesten megemlékeztek az 56-os forradalomról (sic!) és szabadságharcról, december 25-én kivégezték a Ceausescu-házaspárt (amit a mai napig nem hiszek!)

Lehetséges, hogy valóban 1989. márciusában írták volna alá a hírhedt Paktumot, ahogy azt Fáy István írta? Vagy higgyünk Bakos Gyulának? Otthon 1990. májusában "szabad választásokat" rendeztek és Antall József miniszterelnök és kormánya vette át a hatalmat.

Ha a Fáy-cikket nézzük, Antall József - amikor még nem volt miniszterelnök - 1989. március 15-én részt vett a Paktum aláírásában. Azonban Bakos Gyula szerint, Antall József és a többi 13 személy 1991. március 15-én volt jelen a budai villában. Mi az igazság? S még egy dolog: ha az 1989-es dátum a helyes, akkor mit kerestek ott, milyen kinevezésben és címen mentek oda a nevezett aláírók? Talán ezen megbízható egyéneket már évekkel korábban, még jóval a Paktum előtt kiszemelték a hatalom átmentésére? Más szóval: milyen szerepe volt ezeknek a személyeknek a hatalom átmentésében?

A pontos dátum meghatározása igen fontos tényező! A nevezett egyének 1991-ben már valamennyien befutottak, a helyüket elfoglaló hatalmasak voltak, tehát nyilván hivatalból mentek a budai villába részt venni azon a magyar nép háta mögött és nevében történt "történelmi eseményen," amit a mai napig elhallgatnak, tagadnak.

Egyébként Jeszenszky követ magyarázata édeskevés a cáfolathoz! A magyarság nem arra kíváncsi, hogy kiket, mikor és hova választottak be, vagy mi volt a kinevezésük, hanem a cáfolatot a pontokra! A Háttérhatalom sohasem úgy válogatja ki az embereit, hogy először hivatalba ülteti, hanem sokkal korábban! [Az Egyesült Államokban a Trilateral Commission és a Council on Foreign Relations már évekkel a választások előtt kiválasztja a fontos szerepeket betöltendő egyéneket.] A Rózsadombi 13 Paktum "titkos" volt, ami sem Lipták Bélának, sem a követ úrnak nem volt fontos. Levelében Jeszenszky Géza ügyesen kihagyott az aláírók közül két fontos személyt: Paskai László bíborost és Zoltai Gusztávot a MAZSIHISZ-től. Miért? Őket nem illik ilyen helyen említeni?

Tizenegy évvel a Paktum aláírása után, a magyarságnak joga van a Rózsadombi 13 titkos Paktumának nyilvánosságra hozatalához, amit a budapesti hatóságoknak kötelessége megtenni hivatalosan, nem pedig azoknak, akik eddig cikkekben tárták fel a hírhedt pontokat. Honnan tudja Lipták úr, hogy a Paktum hamisítvány? Mindaddig ezt felelőtlenség rásütni a Paktumra, amíg erről nem győződtünk meg, már csak azért is, mert a húsz pont mindegyike megvalósult. Van-e valaki, aki azt állítja, hogy a Paktumnak legalább egy pontja nem valósult meg?+++ Tóth Judit

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megállapodásában, rendszerváltozás, szabadságharcról, kormányozhatóság, ismeretlenségből, szervezkedésének, szélsőjobboldali, magyarországról, megakadályozása, titkosszolgálat, kezdeményezések, külügyminiszter, titkosrendőrség, vendéglátóipari, nemzetihirhalo, újjáépítésének, körleveletekbe, miniszterelnök, magyarországon, mentesülhetnek, megnyilatkozás, megtorlásoktól, nyilvánosságra, szovjetellenes, veszteségeiért, nyilvánosságot, szervezetekkel, választásokon, forradalomról, tevékenységek, szövetségének, washingtonból, történelmének, kommunistákon, hazaárulásnak, megemlékeztek, budai villában, távozó szovjet, szovjet titkosrendőrség, amerikai követség, izraeli titkosszolgálat, magyar katolikus, izraelita hitközség, ország szabad, szovjet megszállók, hírhedt Paktum, szovjet csapatok, hátrahagyott értékekért, határok kölcsönös, volt kommunista, esetleges megtorlásoktól, megbízható volt, Egyesült Államok, Antall József, Boross Péter, Göncz Árpád, Horn Gyula, Paskai László, Pető Iván, Mazsihisz-től Zoltai Gusztáv, Tóth Judit, Hungarian Lobby, Lipták Bélától, Washingtonból Jeszenszky Géza, Lipták Béla, Paktumot NEM, Kedves Béla, Bíró Zoltán, Antall Józsefet, Szabad Kezdeményezések Hálózatának, Szabad Demokraták Szövetségének, Göncz Árpádnak, Pozsgay Imre, Németh Miklós, Jeszenszky Géza, Hungarian Embassy, Révffy László, Bakos Gyula, Dömötör Tibor, Amerikai-Magyar Élet, Októberben Budapesten, Bakos Gyulának, Azonban Bakos Gyula, Egyébként Jeszenszky, Egyesült Államokban, Trilateral Commission, Foreign Relations, Lipták Bélának, Levelében Jeszenszky Géza, Zoltai Gusztávot,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Az udvariasság alapja: önismer...  Paul David Tripp Április 23  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Semmit ne higgy el  Miért nem menti meg Jézus...  Miért nem menti meg Jézus...  Ázzal aki csak szép  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Naplemente  Minden gyerek jó.  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Búzaszentelés  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Viharban csak az a fa marad ál...  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Irgalom és ítélet  Beney Zsuzsa  Aki szeret, annak senki sem id...  A Mester kezének érintése  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Maradék idő  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  S a dalok tanulsága  A hét szűk esztendő  Beney Zsuzsa  A föld szépségéért  Alakot vált...  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  A fenyő nem szép fa, (...)  Amit átélünk,  Volt egy...  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
budai villában, távozó szovjet, szovjet titkosrendőrség, amerikai követség, izraeli titkosszolgálat, magyar katolikus, izraelita hitközség, ország szabad, szovjet megszállók, hírhedt Paktum, szovjet csapatok, hátrahagyott értékekért, határok kölcsönös, volt kommunista, esetleges megtorlásoktól, megbízható volt, államvagyon átmentése, volt kommunisták, magyar határok, szlovákok felé, 1956-os eseményeket, kommunizmus megjavítását, magyar hadsereget, átmentett kommunistákon, magyar életben, magyarországi nemzetiségek, magyar zsidóságot, második világháború, fenti húsz, magatartás hazaárulásnak, találkozó résztvevői, alábbi értesítés, alábbi levelet, megegyezés hamisítatlan, aláírók valódi, hitelesség bizonyítékát, primitív kitalálás, állítólagos dátum, tartalmi képtelenségek, állítólagos aláírókat, széles körben, vendéglátóipari vállalat, abból alakult, ismeretlenségből Antall, kormányozhatóság érdekében, köztársasági elnöki, akkori MSZMP-nek, akkori külügyminiszter, párthierarchiában jóval, rendszerváltozás történelmének, ilyen mocskos, szerkesztő megjegyzései, emigrációs kiadványokban, aláírás pontos, dátumot említi, saját kiadványában, 1989-es esztendő, berlini falat, 56-os forradalomról, hírhedt Paktumot, 1989-es dátum, nevezett aláírók, hatalom átmentésére, hatalom átmentésében, pontos dátum, nevezett egyének, helyüket elfoglaló, budai villába, választások előtt, fontos szerepeket, követ úrnak, aláírók közül, magyarságnak joga, budapesti hatóságoknak, hírhedt pontokat, húsz pont, megállapodásában, rendszerváltozás, szabadságharcról, kormányozhatóság, ismeretlenségből, szervezkedésének, szélsőjobboldali, magyarországról, megakadályozása, titkosszolgálat, kezdeményezések, külügyminiszter, titkosrendőrség, vendéglátóipari, nemzetihirhalo, újjáépítésének, körleveletekbe, miniszterelnök, magyarországon, mentesülhetnek, megnyilatkozás, megtorlásoktól, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5313
  • e Hét: 19543
  • e Hónap: 30654
  • e Év: 184150
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.